Linux och datasupport Bredäng

Linux och datasupport Bredäng

Telefon 08 37 21 00

Problem med E-posten? Vill du köra Ubuntu på din dator med vet inte hur man installera? Hjälp att konfigurera apache?
Med Linux kan du förläbnga livet på din dator några år till utan att köpa dyra licenser.

På Orrspelsvägen 13, Bromma finns Datorhjälp Stockholm och Linuxsupport.

För mer info

Datorhjälp Bredäng
Datorservice Bredäng
Datorreparation Bredäng
PC Service Bredäng

Datorservice Stockholm

Besök gärna Datorservice Stockholms webplats för att hitta ett Datorservice och Datorhjälp företag nära dej med RUT avdrag.


Datorservice Stockholm