Linux och datasupport Åkersberga

Linux och datasupport Åkersberga

Datorservice Åkersberga
Orrspelsvägen 13, Bromma ligger Datorhjälp Datorservice butik, jättenära ifrån Åkersberga

Telefon 08 37 21 00

Problem med E-posten? Vill du köra Ubuntu på din dator med vet inte hur man installera? Hjälp att konfigurera apache?
Med Linux kan du förlänga livet på din dator några år till utan att köpa dyra licenser.

På Orrspelsvägen 13, Bromma finns Datorhjälp Stockholm och Linuxsupport.

För mer info

Datorhjälp Åkersberga
Datorservice Åkersberga
Datorreparation Åkersberga
PC Service Åkersberga

Datorservice Stockholm

Besök gärna Datorservice Stockholms webplats för att hitta ett Datorservice och Datorhjälp företag nära dej med RUT avdrag.

Datorservice Åkersberga