Linux och datasupport Västra Skogen

Linux och datasupport Västra Skogen

Datorservice Västra Skogen

Telefon 08 37 21 00

Problem med E-posten? Vill du köra Ubuntu på din dator med vet inte hur man installera? Hjälp att konfigurera apache?
Med Linux kan du förläbnga livet på din dator några år till utan att köpa dyra licenser.

På Orrspelsvägen 13, Bromma finns Datorhjälp Stockholm och Linuxsupport.

För mer info

Datorhjälp Västra Skogen
Datorservice Västra Skogen
Datorreparation Västra Skogen
PC Service Västra Skogen

Datorservice Stockholm

Besök gärna Datorservice Stockholms webplats för att hitta ett Datorservice och Datorhjälp företag nära dej med RUT avdrag.

Datorservice Stockholm

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *