Linux och datasupport Rågsved

Linux och datasupport Rågsved

Telefon 08 37 21 00

Problem med E-posten? Vill du köra Ubuntu på din dator med vet inte hur man installera? Hjälp att konfigurera apache?
Med Linux kan du förläbnga livet på din dator några år till utan att köpa dyra licenser.

På Orrspelsvägen 13, Bromma finns Datorhjälp Stockholm och Linuxsupport.

För mer info

Datorhjälp Rågsved
Datorservice Rågsved
Datorreparation Rågsved
PC Service Rågsved

Datorservice Stockholm

Besök gärna Datorservice Stockholms webplats för att hitta ett Datorservice och Datorhjälp företag nära dej med RUT avdrag.


Datorservice Stockholm